Вори

Членки на МАП

Контакт

Ѓорѓи Прошев

Адреса:
ул. Индустриска Зона бб Гевгелија Македонија

Телефон: 034 218 171

Факс: 034 211 188

http://vori.com.mk/?lang=mk

Контакт форма

Испратете е-порака. Сите полиња со * се задолжителни.

Останати информации

Останати информации:
  • Преработка на овошје и зеленчук
  • Конзервирани производи