Алтра

Членки на МАП

Контакт

Трајко Алчинов

Адреса:
ул. Слободан Митров Данко 111 Гевгелија Македонија

Телефон: 034 214 383

Факс: 034 216 258

http://www.altra.com.mk

Контакт форма

Испратете е-порака. Сите полиња со * се задолжителни.

Останати информации

Останати информации:
  • Смрзнато овошје и зеленчук