Дим Комерц

Членки на МАП

Контакт

Тихомир Димов

Адреса:
ул. Едвард Кардељ бб Валандово Македонија

Телефон: 034 381 562

Факс: 034 383 562

http://www.dimkomerc.com.mk

Контакт форма

Испратете е-порака. Сите полиња со * се задолжителни.

Останати информации

Останати информации:
  • Преработка на зеленчук
  • Конзервирани производи