Агрокомерц 92

Членки на МАП

Контакт

Кире Јовов

Адреса:
ул. Ленинова бб Струмица Македонија

Телефон: 034 322 287

Факс: 034 344 647

http://www.agrokomerc92.com/mk.html

Контакт форма

Испратете е-порака. Сите полиња со * се задолжителни.

Останати информации

Останати информации:
  • Преработка на овошје и зеленчук
  • Конзервирани производи