Маби Трејд

Членки на МАП

Контакт

Трајче Карадакоски

Адреса:
ул. Гоце Делчев 9 Струмица Македонија

Телефон: 034 334 400

Факс: 034 334 402

http://www.mabi-trade.com

Контакт форма

Испратете е-порака. Сите полиња со * се задолжителни.

Останати информации

Останати информации:
  • Преработка на овошје и зеленчук