КИМ

Членки на МАП

Контакт

Славчо Јорданов

Адреса:
ул. Индустриска Зона бб Неготино Македонија

Телефон: 043 362 760

Факс: 043 370 761

http://www.kim.com.mk

Контакт форма

Испратете е-порака. Сите полиња со * се задолжителни.

Останати информации

Останати информации:
  • Производство на кечап
  • Производство на мајонез