Ларс

Членки на МАП

Контакт

Дарко Нашков

Адреса:
ул. Струмички Пат бб Штип Македонија

Телефон: 032 308 315

Факс: 032 308 570

http://perustija.com/

Контакт форма

Испратете е-порака. Сите полиња со * се задолжителни.

Останати информации

Останати информации:
  • Преработка на овошје и зеленчук
  • Сушени производи