Конимекс

Членки на МАП

Контакт

Павле Коловски

Адреса:
ул. Првомајска 9 бр. 10 Скопје Македонија

Телефон: 02 2461 218

Факс: 02 2469 472

http://www.konimex.com.mk/

Контакт форма

Испратете е-порака. Сите полиња со * се задолжителни.

Останати информации

Останати информации:
  • Производство на чаеви
  • Преработка на зеленчук