Ксенос

Членки на МАП

Контакт

Васко Дамевски

Адреса:
Партизанска 10 Демир Хисар Македонија

Телефон: 047 277 607

Факс: 047 277 608

http://www.ksenos.com.mk/

Контакт форма

Испратете е-порака. Сите полиња со * се задолжителни.

Останати информации

Останати информации:
  • Преработка на овошје и зеленчук
  • Конзервирани производи