Бонум

Членки на МАП

Контакт

Херве Георгес Етиенне Апперт

Адреса:
Бул. Киро Глигоров 4 Скопје Македонија

Телефон: 02 2551 662

Факс: 02 2551 662

http://www.bonum.com.mk

Контакт форма

Испратете е-порака. Сите полиња со * се задолжителни.

Останати информации

Останати информации:
  • Производство и преработка на печурки 
  • Преработка на зеленчук