Ди-Ем ГП

Членки на МАП

Контакт

Петар Атанасов

Адреса:
Ул. Башут бб Негорци Македонија

Телефон: 034 231 428

Факс: 034 231 428

http://www.diem-gp.mk/

Контакт форма

Испратете е-порака. Сите полиња со * се задолжителни.

Останати информации

Останати информации:
  • Преработка на овошје и зеленчук
  • Конзервирани производи