Бест Фуд ТИ

Членки на МАП

Контакт

Драги Ѓорѓиев

Адреса:
ул. Индустриска бб Радовиш Македонија

Телефон: 032 630 231

Факс: 032 630 230

http://www.ti.com.mk

Контакт форма

Испратете е-порака. Сите полиња со * се задолжителни.

Останати информации

Останати информации:
  • Преработка на овошје и зеленчук
  • Конзервирани производи