Универзал Промет

Членки на МАП

Контакт

Драги Стоимировски

Адреса:
ул. Гошо Викентиев 23 Кочани Македонија

Телефон: 033 271 030

Факс: 033 271 040

https://www.agrarko.com/

Контакт форма

Испратете е-порака. Сите полиња со * се задолжителни.

Останати информации

Останати информации:
  • Преработка на овошје и зеленчук
  • Конзервирани производи