Бест Јуниор

Членки на МАП

Контакт

Љупчо Аџиевски

Адреса:
ул. 840 бр. 11 Скопје Македонија

Телефон: 02 2550 295

Факс: 02 2551 220

http://www.bestjunior.mk/

Контакт форма

Испратете е-порака. Сите полиња со * се задолжителни.

Останати информации

Останати информации:
  • Преработка на овошје и зеленчук
  • Конзервирани производи