Глобал Маркетинг ИРЦ

Членки на МАП

Контакт

Звонко Јаневски

Адреса:
Сава Ковачевиќ 47н/лок. 1 Скопје Македонија

Телефон: 02 3098 681; 02 3098 683

Факс: 02 3246 123

http://www.globalmarketingirc.com

Контакт форма

Испратете е-порака. Сите полиња со * се задолжителни.

Останати информации

Останати информации:
  • Смрзнато овошје и зеленчук