Фруктана

Членки на МАП

Контакт

Младен Митев

Адреса:
с. Аргулица Карбинци Македонија

Телефон: 032 382 292

Факс: 032 384 128

http://fruktana.com/?lang=mk

Контакт форма

Испратете е-порака. Сите полиња со * се задолжителни.

Останати информации

Останати информации:
  • Преработка на овошје
  • Конзервирани и смрзнати производи