Кривогаштани Промет

Членки на МАП

Контакт

Горан Цуцулески

Адреса:
ул. Борис Кидрич бр. 1-1/3 Прилеп Македонија

Телефон: 048 403 450

Факс: 048 403 450

http://www.kpromet.mk/frontpage/

Контакт форма

Испратете е-порака. Сите полиња со * се задолжителни.

Останати информации

Останати информации:
  • Преработка на зеленчук
  • Конзервирани производи