Техноалат Комерц

Членки на МАП

Контакт

Атанас Кичуков

Адреса:
ул Маршал Тито 124 Гевгелија Македонија

Телефон: 034 211 985

Факс: 034 215 985

http://www.hinaproducts.com.mk

Контакт форма

Испратете е-порака. Сите полиња со * се задолжителни.

Останати информации

Останати информации:
  • Преработка на овошје и зеленчук
  • Конзервирани производи