Бакалески Промет

Членки на МАП

Контакт

Бранко Петрески

Адреса:
ул. Илинденска бб, с. Славеј Кривогаштани Македонија

Контакт форма

Испратете е-порака. Сите полиња со * се задолжителни.

Останати информации

Останати информации:
  • Преработка на овошје и зеленчук
  • Конзервирани производи