Химаглион

Членки на МАП

Контакт

Ирина Занева

Адреса:
ул. Миле Поп Јорданов 58 Скопје Македонија

Контакт форма

Испратете е-порака. Сите полиња со * се задолжителни.

Останати информации

Останати информации:
  • Преработка на овошје и зеленчук
  • Конзервирани производи