Бага Фоод

Членки на МАП

Контакт

Марија Секуловска Митревска

Адреса:
ул. Прилепска бб Битола Македонија

Телефон: 047 268 858

Факс: 047 235 294

http://vava.com.mk/

Контакт форма

Испратете е-порака. Сите полиња со * се задолжителни.

Останати информации

Останати информации:
  • Преработка на овошје и зеленчук
  • Конзервирани производи