Випро

Членки на МАП

Контакт

Виктор Петков

Адреса:
ул. 1 бр. 1, Прдејци Гевгелија Македонија

Телефон: 034 211 917

Факс: 034 217 931

http://www.vipro.com.mk

Контакт форма

Испратете е-порака. Сите полиња со * се задолжителни.

Останати информации

Останати информации:
  • Преработка на овошје и зеленчук
  • Конзервирани производи