Настани

Годишно собрание на МАП 2011

На 31/03/2011, МАП организира свечен коктел по повод 9-тото Годишно Собрание

Студиска посета и промоција во Киев - Украина

Во Февруари 2011, седум членки на МАП поддржани од АгБиз програмата на УСАИД реализираа студиско патување и промоција на македонските производи во Киев - Украина.

  • IMG_4474
  • IMG_4475
  • IMG_4479
  • IMG_4483
  • IMG_4486

Учество на меѓународен саем за храна во Москва - Русија

Во Септември 2012 во координација на МАП беше организиран настап на меѓународниот саем за храна во Москва, каде учество земаа шест компании членки на МАП. Настапот на саемот беше поддржан од страна на Министерството за земјоделство и АгБиз програмата на USAID.