Студиска посета и промоција во Киев - Украина

Во Февруари 2011, седум членки на МАП поддржани од АгБиз програмата на УСАИД реализираа студиско патување и промоција на македонските производи во Киев - Украина.

  • IMG_4474
  • IMG_4475
  • IMG_4479
  • IMG_4483
  • IMG_4486